Ο διαγωνισμός

#Dominoskidspainting

Ένα λευκό χαρτί μετατρέπεται σε καμβά ζωγραφικής και με την «βοήθεια»των ενηλίκων, χιλιάδες παιδιά ηλικιάς 4 έως 12 χρονών ενώνουν τις δυνάμεις του για ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο … δώρο για 14η συνεχή χρονιά.

Η ιδέα ξεκίνησε από το 2006 και για 10 συνεχόμενα χρόνια, η Domino’s Pizza προσκαλούσε χιλιάδες παιδιά από σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και κέντρα λογοθεραπείας να αναδείξουν το ταλέντο τους στην ζωγραφική

Πριν 3 χρόνια αποφασίσαμε για πρώτη φορά να κάνουμε τον διαγωνισμό σε ηλεκτρονική μορφή, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδια από κάθε σημείο της Ελλάδας να συμμετάσχουν.

Τι χρειάζονται; Μόνο ένα κομμάτι χαρτί, την αστείρευτη παιδική φαντασία και φυσικά τη βοήθεια κάποιου ενήλικα!

Οι πρώτοι νικητές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, ύστερα από ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής που έχουμε επιλέξει, θα βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους δώρα όπως ένα Xbox ,tablet, δωροκάρτες, Pizza Parties και πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Παράλληλα όμως, κάθε ένα παιδικό έργο τέχνης αντιστοιχεί σε 1 ευρώ που θα δοθεί για την στήριξη του έργου του Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).Ο Οργανισμός ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 43.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και θα έχει διάρκεια έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Η ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής που θα αποτελείται από ειδικούς της τέχνης και θα στηθεί για τον όμορφο αυτό σκοπό.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια!

Πώς λειτουργεί

Τι περιμένεις;
Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ ΟΚ
Περιμένε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία… μέχρι τότε μην κλείσεις το παράθυρο του browser

A piece of art is loading…!

Το ταλέντο δεν κρύβεται! Ωστόσο, καθώς το έργο πρέπει να εγκριθεί από ειδική επιτροπή ξωτικών, και όπως καταλαβαίνεις τέτοια περίοδο έχουν να ετοιμάσουν και μερικές χιλιάδες δώρα, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο. Θα σε ενημερώσουμε όμως μόλις εγκριθεί και ανέβει στο site μας.

Ανέβασε μια ζωγραφιά

icon
icon
icon
icon
icon

Χορηγοί διαγωνισμού