Συχνές ερωτήσεις

#Dominoskidspainting

Μπορώ να πάρω μέρος στον διαγωνισμός ζωγραφικής;

Εάν είσαι από 4 έως 12 χρονών και βλέπεις το κουτί της πίτσας μας σαν τον καμβά για το επόμενο έργο σου, τότε ναι! Τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας ή τα μεγάλα παιδιά παρακαλούνται να ζητήσουν το δώρο τους από τον Άι Βασίλη.

Τι πρέπει να κάνω για να πάρω μέρος στον διαγωνισμό;

Απλά, να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη πάνω σε ένα λευκό χαρτί! Μετά ζητάς από την μαμά ή τον μπαμπά να φωτογραφίσει το έργο σου και να το ανεβάσει πατώντας πάνω στο μεγάλο κόκκινο κουμπί μέχρι τις 13/12/2020.

Πρέπει να ζωγραφίσω κάτι συγκεκριμένο;

Ξέρεις τι θα πει ιμπρεσιονισμός; Ούτε εμείς! Για αυτό αφήνουμε την επιλογή του ζωγραφιάς πάνω σου! Ζωγράφισε ότι θέλεις, με ό,τι θέλεις και το ιδανικό είναι να είναι στο θέμα των Χριστουγέννων. Εννοείται όλες οι ζωγραφιές θα γίνουν δεκτές.

Ο μπαμπάς λέει ότι είναι μεγάλο ταλέντο… να τον αφήσω να ζωγραφίσει;

Είπαμε, ο διαγωνισμός είναι για παιδιά έως 12 χρονών. Ειδική ομάδα ξωτικών και ταράνδων θα αναλάβει να τηρήσει το fair play και να διασφαλίσει πως κανένα μεγάλο παιδάκι δεν θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Τι χρειάζεται για να ανεβάσω το έργο μου;

Το κινητό της μαμάς ή του μπαμπά είναι αρκετό και θα το χρειαστούμε για να βγάλουμε την φωτογραφία. Εντάξει, το ξέρουμε ότι το δανείζεσαι έτσι και αλλιώς οπότε δεν θα τους πειράξει!

Ανέβασα το έργο μου! Κέρδισα;

Αφού το έργο περάσει από την ειδική επιτροπή ξωτικών και ταράνδων, θα ανέβει και θα μπορείς να το θαυμάσεις στις Συμμετοχές. Τα έργα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή θα ανακηρυχθούν νικητές και θα κερδίσουν τα υπέροχα δώρα μας.

Ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος! Μπορώ να έχω ένα τεράστιο διαστημόπλοιο;

Το προσπαθήσαμε για να βρούμε το καλύτερο διαστημόπλοιο αλλά δυστυχώς δεν χωράει κάτω από το δέντρο μας. Για αυτό, έχουμε επιλέξει άλλα συναρπαστικά δώρα που μπορείς να βρεις εδώ.

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω συμβολαιογράφος. Τι έχετε για εμένα;

Τους όρους συμμετοχής! Όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και αυτό έχει τους δικούς του κανόνες και μπορείς να τους βρεις εδώ.

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ ΟΚ
Περιμένε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία… μέχρι τότε μην κλείσεις το παράθυρο του browser

A piece of art is loading…!

Το ταλέντο δεν κρύβεται! Ωστόσο, καθώς το έργο πρέπει να εγκριθεί από ειδική επιτροπή ξωτικών, και όπως καταλαβαίνεις τέτοια περίοδο έχουν να ετοιμάσουν και μερικές χιλιάδες δώρα, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο. Θα σε ενημερώσουμε όμως μόλις εγκριθεί και ανέβει στο site μας.

Ανέβασε μια ζωγραφιά

icon
icon
icon
icon
icon

Χορηγοί διαγωνισμού